Giantel BV levert de beste producten voor niet-consumptie dieren zoals post- en  sierduiven en kooi- en volièrevogels.

Alle producten worden volgens strenge G.M.P. normen gefabriceerd in samenwerking met dierenartsen en apothekers.

Giantel heeft een grote klantenkring met veel nationale en internationale kampioenen.

Louis Janssen   Wijlen Jos van Limpt - de Klak uit Reuse  
Wijlen Louis Janssen uit Arendonk en
Henk van Limpt-Prut met Giantel-folder.
  Wijlen Jos van Limpt - de Klak uit Reusel was een trouwe Giantel-klant, samen met Henk van Limpt-Prut.  
 

De eigenaar van Giantel BV, Henk van Limpt-Prut, is zelf ook een gerenommeerd duivenmelker.
Hij is vanaf zijn jeugd actief in de duivensport en wel bij postduivenvereniging "Luchtbode Reusel" waar hij al vele jaren voorzitter van is.

Hij is tevens vele jaren rubriekschrijver van ' Het NPO' geweest en heeft prachtige resultaten behaald zowel plaatselijk, nationaal als internationaal.

ottenbros
 
Prut de goeie 810
 
Het stamkoppel van Van Limpt-Prut (ras gebroeders Janssen uit Arendonk).
Het prachtige stamkoppel van Van Limpt-Prut,  Bol x Duif Nant (ras gebroeders Janssen uit Arendonk).
 
Van Limpt de Prut The Golden Giantel
 
Argenton duif

Hok van Limpt-Prut

Het hok van Limpt de Prut bestaande uit de broers: Wim, Mart en Henk (eigenaar Giantel B.V.) heeft hun hokken staan op het erf van Henk op de Kruisstraat 94 in Reusel.

Zij zijn als opgroeiende kinderen met duiven grootgebracht. Hun vader Jan van Limpt- de Prut was een grootheid in de nationale en internationale duiven wereld. Vele jaren was hij schier onklopbaar met zijn duiven.Na het overlijden van Jan namen de drie broers de kolonie over en werden de hokken bij Henk geplaatst.

Het succes met  de van Limpt- de Prut duiven werd voortgezet. Vanaf 1971 werden zij 36 jaar de 1e Generale Kampioen in het duivendorp Reusel; tegen gerenommeerde hokken als: Jos van Limpt- de Klak, Gebr. Heesters, Gebr. Borgmans, Trio Gijbels, Peter Gijbels enz.
Zowel plaatselijk, regionaal, afdeling  Oost-Brabant (Midfondclub & Fondclub de Zuiderkempen),  ZNB en op Nationaal vlak behaalden zij vele 1e prijzen en kopprijzen.

Hun ras werd opgebouwd met rechtstreekse duiven gehaald bij: Gebr. Janssen Arendonk,  Jos van Limpt- de Klak en A. de Bruyn, Allen gekend om hun befaamde Janssen duiven.
Niet te vergeten zijn de Janssen duiven van vriend Nant Elzen uit Arendonk die tot op heden nog als een rode draad door de bloedlijnen lopen. Het koppel Bol x Duif Nant is tot op de dag van vandaag nog mede verantwoordelijk voor successen. Hun kinderen: de Ottenbros, De 16, De 89, De Monseré, de 25, de 24 waren destijds de vaandeldragers.

In een later stadium werden er duiven gehaald bij: Jan Hermans, Wilfried Stiel en de Gebr. Van Zelderen voor de overnacht fond. Ook dit leidde tot fenomenale successen op de overnachtfond.  Wat te denken van de 1e kampioenschappen op de Fondclub Zuiderkempen en de Supercup.
De laatste jaren richten zij zich speciaal op de eendaagse fondvluchten met zowel de oude als de jonge duiven,  dit met groot succes.

Vele liefhebbers in zowel Nederland  als in het buitenland behalen momenteel nog steeds grote successen met de `van Limpt/-de Prut` duiven.
Jan van Limpt (zoon van Henk) heeft de draad weer opgepakt en zal het hok van Limpt-de Prut wederom ondersteunen.

Indien u geïnteresseerd bent in een agentschap/wederverkoper kunt u contact met ons opnemen.