Duivenvragenlijst

Geachte sportvriend / duivenliefhebber,

Naar aanleiding van uw verzoek omtrent richtlijnen en het verstrekken van producten om uw duiven het gehele jaar in een goede gezondheid en een optimale conditie te houden, het volgende.

Wij, van Giantel B.V., proberen via ons productengamma de nadelige invloeden van het verblijf in reismanden en tentoonstellingskooien zoveel mogelijk te beperken o.a. door de verlaging van de infectiedruk en verhoging van de weerstand van uw duiven.

Voor ons is het belangrijk om te weten hoe u de duiven huisvest, verzorgt en speelt, daarom verzoek ik u onderstaande vragen in het formulier te beantwoorden.

Bovenstaande gegevens dienen uitsluitend voor onze eigen administratie en worden door ons als vertrouwelijk behandeld.

Bij de dierenarts van Giantel, Dr Stijn Rans, kunt u o.a. terecht voor keeluitstrijkjes, bacteriologisch onderzoek, entingen, kleine operaties en mestonderzoek (meststalen kunnen ook per post worden toegestuurd, p/a Postbus 150, 5530 AD Bladel).

Vanaf heden zal Dr Rans enkel op afspraak aanwezig zijn voor consultatie in het duivenlokaal “de Luchtbode” aan Sportpark 2 te Reusel. Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Giantel, tel: +31 (0)497-644555 of e-mail: info@giantel.nl, of u kunt direct contact opnemen met Dr. Rans, e-mail: s.rans@giantel.nl.

Met vriendelijke sportgroeten,
Dr. Stijn Rans, Giantel B.V.

Contact Giantel B.V.

Tel: +31 497-644555
E-mail: info@giantel.nl

Postbus 150
5530 AD Bladel
The Netherlands

BTW nr.: NL8096.38.952.B01
K.v.K.: 17134806